Тиймбилдинг

Тиймбилдингът може да бъде много приятен начин за опознаване на хората, с които общувате ежедневно и изграждате взаимно доверие и разбиране. Независимо дали става въпрос за колеги, които са работили рамо до рамо години наред или за приобщаване на новоназначени служители, сплотяването на екипа е важно за всяка организация, която цели да постигне не само по-добра ефективност, но и да създаде подкрепяща атмосфера, в която хората се чувстват ценени и съпричастни към успехите, които постигат.

Ние Ви предлагаме един по-нестандартен начин за изграждане и сплотяване на екип – в неформална, приятелска среда да изследвате и подобрите комуникацията между членовете на екипа, да използвате по-пълноценно силните им страни и да провокирате умението им за решаване на проблеми, избягване на конфликти, поемане на отговорност и споделяне на иновативни идеи. Но най-вече да се забавляват, защото нищо не сплотява екипа по-добре от неформалното общуване извън офиса.

Игрите и доброто настроение от нас, а от Вас – желанието да сплотите Вашия екип докато се забавлявате!

ПроАктив Тийм е член на БАКЕП

ПроАктив Тийм е пълноправен член на Българската Асоциация на Консултантите по Европейски Програми (БАКЕП). Това означава, че работим за пълноценното и ефективно усвояване на средствата от ЕС и постигането на устойчиво развитие.

Последвайте ни в социалните мрежи